Selecteer een pagina

De Schoenen Opkoper

De betrouwbaarste partner voor de opkoop van restpartijen schoenen tegen de beste prijs. Wij kunnen uw voorraad direct ophalen en in overleg betalen wij contant.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

WIJ APPRECIËREN ONZE PARTNERS

 

Dé schoenen opkopers van België en Nederland

Heeft u als groothandel, importeur, veilinghuis of winkelier restpartijen schoenen die u graag wilt verkopen? Laat uw kapitaal niet vastzitten in restantpartijen schoenen, maar verkoop deze zodat u nieuwe waar kunt inkopen. Wij zijn een Belgische onderneming die zich richt op het opkopen van schoenen in Nederland en België. Wij kopen alle typen schoenen op.

Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij snel reageren en zorgen dat de goederen zo snel mogelijk bij u op de zaak of bij uw magazijn opgehaald worden. Indien gewenst kunnen wij u bij het ophalen van de goederen direct contact betalen. Wij kunnen de betaling uiteraard ook naar uw bankrekening overmaken.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar ons kantoor voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het ophalen van uw restpartij.

WINKELS

MARKTVENTERS

GROOTHANDELAREN

ONLINE WINKELS

AFSPRAAK MAKEN

Heeft u restpartijen die u wilt verkopen? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier en wij nemen direct contact met u op. Bij overeenstemming kunnen wij de schoenen dezelfde of de volgende dag bij u ophalen.

11 + 12 =

U kunt op ons rekenen omdat wij

SNEL OPHALEN

Wij komen de restantpartijen schoenen heel snel bij uw ophalen.

GOEDE PRIJZEN

Wij betalen goede prijzen voor de schoenen zodat het voor u ook interessant is.

CONTACT BETALEN

Wij betalen in u indien gewenst gelijk contact bij het ophalen van de schoenen.

OOK GROTE PARTIJEN

Wij zijn ook instaat om grote restpartijen schoenen snel van u af te nemen.

WAT KOPEN WIJ?

WIJ ZIJN GEÏNTERESSEERD IN ALLE TYPEN SCHOENEN

Met elk type schoeisel dat u te koop heeft kunt u ons contacteren. Wij kopen namelijk alle merken en typen schoeisel op. Met zowel dames-, heren- of kinderschoenen, sportschoenen, modieuze schoenen als werk- of industriële schoenen kunt u bij ons terecht. Wij kopen zowel schoenen met als zonder merk. Ook restpartijen orthopedische schoenen of schoenen voor ouderen kopen wij op.

Zoals u merkt zijn wel bij de Schoenen Opkoper gespecialiseerd in de opkoop van schoeisel in de ruimste zin van het woord. Neem direct contact met ons op voor een offerte!

Contact Informatie

 

Adres:

Bouwerstraat 22
2140 – Antwerp
Belgie

Telefoon:

+32 488 489 861

E-mailadres:

info@opkoperschoenen.be

Contactformulier

2 + 10 =