RETOUREN & RUILEN

We willen graag dat je happy bent met je aankopen.

Mocht een artikel toch niet goed zijn dan kan deze binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van reden, geretourneerd of geruild worden. Het artikel dient wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn.

In elk pakket zit een retourformulier. Vul het retourformulier volledig in en stuur dit formulier samen met het artikel naar onderstaand adres.

Colibries
Maccabiadelaan 12
1183 VB Amstelveen
T.n.v. afdeling klantenservice

Als wij het artikel met het volledig ingevulde retourformulier hebben ontvangen, zullen wij het artikel beoordelen en indien nodig omruilen dan wel vergoeden. Je bent zelf verantwoordelijk voor een onbeschadigde en nette retourzending van het artikel.

Kosten retouren
Je betaalt zelf de retourkosten bij het postkantoor. Indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen, neemt COLIBRIES de kosten van een retour voor haar rekening. Indien je het product niet wilt ruilen, zullen wij binnen uiterlijk 30 dagen na ontvangst van het retourpakket het aankoopbedrag exclusief verzendkosten aan je terugstorten.

Ruilen
Geef op het retourformulier aan voor welk artikel je het retour gestuurde artikel wilt ruilen. Bij ruiling wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaalt wel zelf de retourkosten bij het postkantoor.

Sale artikelen
Artikelen gekocht in de uitverkoop kunnen NIET geruild of geretourneerd worden